Mistanke om penge underbordet

Om ventelister og penge under bordet.

Mistanke om penge underbordet

Indlægaf kandidat » 19/03/2005 03:36

Vi har i vores forening en andelshaver som netop har overtaget et 3 værelset lejlighed, endnu inden overtagelse, meddeler andelshaver så bestyrelsen, at han har talt med sin nabo, om at bytte deres to værelset med han kærstes lejlighed, for at således kunne slå lejlighederne sammen til en stor (135 m2).

Det lyder jo også meget godt, hvis det ikke lige var fordi at byttet forgår fra en to værelset til en to værelset (max forskel i størrelsen er tre m2), at den lejlighed der byttes med kun ligger 300 meter væk, og sidst at vores andelslejligheder ligger foran en stor stigning i andelskronen (vi snakker 100 til 200 %).

Vi er nogle fra bestyrelsen der synes det er underligt, at denne andelshaver pludselig viser interesse for at bytte, vi har nemlig haft en del, virkelig gode to værelset andele til salg den sidste tid (med godt køkken og badrum), men den pågælende andelshaver har ikke vist interesse.

Vi er kort sagt bekymret for, at her er penge under bordet, men vi kan ikke bevise det.

Kan vi afvise denne bytte handel pga mistanken?
Det skal her siges at der for under et ½ år siden, blev afvist et internt bytte, pga der var mistanke om et proforma bytte.

Sidst kan det nævnes at andelshaveren som ønsker at få sin nabo til at bytte, selv sidder i bestyrelsen og var forgangsmanden for førnævnte afvisning. Naturligvis mener han ikke de to sager kan sammenlignes.

VH

Kandidat
kandidat
Ekspert
Ekspert
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 19/03/2005 02:35

Tilbage til Ventelister

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron