Side 1 af 1

Bolignet til boligforeninger som Flat Rate

Indlæg: 20/08/2005 16:00
af MagnaNet
Tilbud på 9,2 Megabit/s Internet Bredbånds forbindelse med Fastnet telefoni - Kr. 175,- som Flat Rate

Indsendt af:
MagnaNet Danmark

http://www.magnanet.dk

MagnaNetkan nu tilbyde prisbilligt Internet Bredbånd med Fastnet Telefoni, som en samlet pakkeløsning i store dele af hele Danmark.

Alle abonnenter får fra starten adgang til Internet Bredbånd med minimum 8 + 1,2 Megabit/s forbindelse. Forbindelsen er 125 gange hurtigere end en ISDN forbindelse. Liniens kapacitet på 9,2 Megabit/s opdeles til hver enkelt bruger, med henholdsvis 8,0 Megabit/s fordelt til Internet Bredbånd forbindelsen og 1,2 Megabit/s fordelt til Fastnet Telefoni.

Internetforbindelsen er så hurtig, at det er muligt at se Live-Tv direkte, i maksimal opløsning. I øjeblikket kan vi eksempelvis tilbyde "Sputnik" fra TV2 Danmark, som leveres og udsendes af vores samarbejdspartnere

Til denne kampagnepris får alle abonnenter desuden også Fastnet Telefoni som en samlet pakkeløsning, til Danmarks billigste priser for ind- og udlandssamtaler - se vores priser her på sitet. Inklusive i abonnement er desuden nummervisning, viderestilling og bankepå tjenester - samt helt gratis telefoni mellem alle abonnenter på vores netværk i hele Danmark. Dette gælder også brugerne indbyrdes i boligforeningerne.

Dette kampagnetilbud er en løsning beregnet for de områder i Danmark, hvor vi endnu ikke har mulighed for at tilbyde 100 Megabit/s forbindelse på Lyslederkabel / Optisk fiber - men forventer at vi kan tilbyde det i nær fremtid. Desuden er denne abonnementsform velegnet til meget små boligblokke.

Internetforbindelsen bliver løbende opgraderet helt uden beregning, hvis linien bliver overbelastet. Linien bliver også opgraderet til 100 Mbit/s uden beregning, straks at der kan etableres Lyslederkabel / Optisk fiber frem til ejendommen.

Vi installerer altid det interne kabelnetværk , samt det aktive udstyr der kræves for Internet-, Intranet- og telefon forbindelsen i boligforeningerne. Disse installationer er altid forberedt for fremtidig TV fra lokal Tv-hovedstation.

Installationsomkostningerne for et komplet BoligNet med alt aktivt udstyr, hardware, kabelnetværk og stik til hver enkelt bruger - er for en ejendom med eksempelvis 30 lejligheder - Kr. 3.750,- pr. / bolig.

Alt dette fra kun Kr. 175,- pr. måned /bruger


[web]http://www.magnanet.dk[/web]