næste vurdering.... op ned det samme

Om værdien af andelen i foreningens formue, lovens 4 værdiberegningsmetoder.

næste vurdering.... op ned det samme

Indlægaf jancar » 4/10/2010 10:58

Hej

Når man søger på nettet, så kan man jo finde udsagn i alle retninger,- angående hvordan ejendomsvurderingerne vil udvikle sig...

Vi står og skal have solgt en andelsbolig. Men hvor længe skal man trække den, skal man slå af i prisen og sælge nu, eller have is i maven og se tiden an... Ja spørgsmålene er mange.

Lejligheden ligger på østerbro, er 64m2, pris 848.000 og boligudgiften er 1950 kr.

Forventes et afslag, eller kan man ik undgå det hvis man vil af med den? Budene har ligget langt under prisen!! Og der tabes i forvejen på den.

Kommentarer er velkomne.

Mvh
Jan
jancar
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 4/10/2010 07:12

Indlægaf Simons » 23/10/2010 18:20

Hmm... Jeg er ikke ekspert på området, men det er da en lav boligafgift, tydende på stor friværdi i foreningen (eller alternativt afdragsfrie lån med lave renteudgifter?).

Hvis du fortæller lidt om foreningens lån samt hvor mange andelshavere i er, er det lettere at vurdere økonomien. Desuden kunne det være rart at vide om andelsværdien er beregnet udfra den offentlige vurdering eller en valuarvurdering?

Prøver du selv at sælge den eller bruger du en ejendomsmægler? Og Østerbro er jo mange ting, så beliggenheden spiller jo også ret meget ind på hvor attraktiv en kommende køber synes den er?
Simons
Novice på vej frem
Novice på vej frem
 
Indlæg: 31
Tilmeldt: 13/03/2007 14:20


Tilbage til Andelsværdi

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst