Side 1 af 1

næste vurdering.... op ned det samme

Indlæg: 4/10/2010 10:58
af jancar
Hej

Når man søger på nettet, så kan man jo finde udsagn i alle retninger,- angående hvordan ejendomsvurderingerne vil udvikle sig...

Vi står og skal have solgt en andelsbolig. Men hvor længe skal man trække den, skal man slå af i prisen og sælge nu, eller have is i maven og se tiden an... Ja spørgsmålene er mange.

Lejligheden ligger på østerbro, er 64m2, pris 848.000 og boligudgiften er 1950 kr.

Forventes et afslag, eller kan man ik undgå det hvis man vil af med den? Budene har ligget langt under prisen!! Og der tabes i forvejen på den.

Kommentarer er velkomne.

Mvh
Jan

Indlæg: 23/10/2010 18:20
af Simons
Hmm... Jeg er ikke ekspert på området, men det er da en lav boligafgift, tydende på stor friværdi i foreningen (eller alternativt afdragsfrie lån med lave renteudgifter?).

Hvis du fortæller lidt om foreningens lån samt hvor mange andelshavere i er, er det lettere at vurdere økonomien. Desuden kunne det være rart at vide om andelsværdien er beregnet udfra den offentlige vurdering eller en valuarvurdering?

Prøver du selv at sælge den eller bruger du en ejendomsmægler? Og Østerbro er jo mange ting, så beliggenheden spiller jo også ret meget ind på hvor attraktiv en kommende køber synes den er?