Offentlig ejendomsvurdering

Om værdien af andelen i foreningens formue, lovens 4 værdiberegningsmetoder.

Offentlig ejendomsvurdering

Indlægaf raan10ac » 14/06/2013 20:21

Vi er igang med stifte en ny andelsforening. Den offentlige ejendomsvurdering er på omkring 18 millioner. Advokaten vi har tilknyttet har meddelt at det er hans erfaring at den ikke vi falde voldsomt. Det skal siges at vi overtager ejendommen for 11 millioner. Men er det ikke mærkeligt hvis den offentlige vurdering ikke ville nærme sig det den lige er blevet handlet for i markedet? Vurderingsloven siger jo at den skal sættes efter den almindelige handel og vandel.
Håber der er nogle der har erfaringer eller kan hjælpe:)
raan10ac
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 14/06/2013 20:14

Re: Offentlig ejendomsvurdering

Indlægaf molan » 17/06/2013 09:05

raan10ac skrev:Vi er igang med stifte en ny andelsforening. Den offentlige ejendomsvurdering er på omkring 18 millioner. Advokaten vi har tilknyttet har meddelt at det er hans erfaring at den ikke vi falde voldsomt. Det skal siges at vi overtager ejendommen for 11 millioner. Men er det ikke mærkeligt hvis den offentlige vurdering ikke ville nærme sig det den lige er blevet handlet for i markedet? Vurderingsloven siger jo at den skal sættes efter den almindelige handel og vandel.
Håber der er nogle der har erfaringer eller kan hjælpe:)


Den offentlige ejendomsvurdering er et estimat på baggrund af de almindelig priser, en ejendommen kan være i bedre eller dårligere stand end normen og dermed var dyrere eller billiger.

Den offentlige ejendomsvurdering er også skattegrundlaget, hvorfor det offentlige også har en interesse i at vurdere så højt som muligt.
molan
SuperGuru
SuperGuru
 
Indlæg: 519
Tilmeldt: 23/08/2011 22:15


Tilbage til Andelsværdi

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst