Skade ulovlig installation

Om renovering og vedligeholdelse af ejendommen og lejlighederne.

Skade ulovlig installation

Indlægaf Stenderupgade » 3/03/2015 14:35

En andelshaver har en ulovlig vandinstallation, han selv har etableret. Desværre sker der et brud, mens andelshaver ikke er hjemme. Resultatet er vandskader i flere boliger i ejendommen og i kælderen. Noget dækkes af ejendommens forsikring (bortset fra selvrisiko). Kan andelshaver holdes ansvarlig for dækningen af de udgifter forsikringen ikke dækker (inkl. selvrisikoen) når skaden skyldes en klart ulovlig installation foretaget af andelshaver?
Stenderupgade
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 3/03/2015 14:27

Re: Skade ulovlig installation

Indlægaf molan » 28/04/2015 08:43

Stenderupgade skrev:En andelshaver har en ulovlig vandinstallation, han selv har etableret. Desværre sker der et brud, mens andelshaver ikke er hjemme. Resultatet er vandskader i flere boliger i ejendommen og i kælderen. Noget dækkes af ejendommens forsikring (bortset fra selvrisiko). Kan andelshaver holdes ansvarlig for dækningen af de udgifter forsikringen ikke dækker (inkl. selvrisikoen) når skaden skyldes en klart ulovlig installation foretaget af andelshaver?


Ja, faktisk har andelshaveren hele ansvaret og jeres ejendommens forsikring kan gøre regeres mod samme andelshaver for at få dække den udgift de har haft.
molan
SuperGuru
SuperGuru
 
Indlæg: 519
Tilmeldt: 23/08/2011 22:15


Tilbage til Bygningsrenovering og vedligeholdelse

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron