5 Mærker i min væg :(

Spørgsmål og svar bedes placeret i den af nedenstående kategorier som passer bedst.
Indlæg placeres kun i Diverse-kategorien hvis der ikke findes en anden passende kategori.
Der kan stilles generelle andelsbolig-spørgsmål til besvarelse af sitets øvrige brugere. Spørgsmål som kræver detaljeret indsigt i en konkret sag, kan ikke forventes besvaret.
Kig først om et lignende spørgsmål er besvaret i et af de over 12.000 indlæg der tidligere er skrevet.
BRUG GERNE SØGEFUNKTIONEN.

5 Mærker i min væg :(

Indlægaf karinamed5huller » 13/02/2013 17:00

Hej,

Håber på at nogen kan hjælpe.

I lørdags, står jeg i mit soveværelse ( var på vej ud af døren, skulle til fødselsdag ) Jeg høre en enorm larm og det kommer inde fra min stue af. Min nabo er i fuld gang, med at sætte Tv ophæng op. Han har dog glemt at tjekke væggen, og da den er i gips er han tæt på at lave huller helt ind til mig.

Han er ved at bøore det sidste hul, da jeg fare ud af døren for at løbe ind og stoppe ham. Vi aftaler at de kommer ind og ser på det dagen efter, men de mente at det kunne rette med en klat maling og noget der kunne putte i hullerne. Det mener jeg ikke, at man kan.

Problemet er nu, at jeg har forhørt mig ved min forsikring. De siger at det er normalt, at man kun maler den væg der er kommet makeringer/huller i. Der vil også skulle lægges noget nyt glasvæv da det er revnet.
Det syntes jeg ikke er helt fair, jeg ryger i mit hjem og det er ca. 3 år siden jeg fik malet - så hvis de kun maler en væg, så kan man jo tydeligt se forskellen på de andre vægge( dette har jeg også tjekket med et par malere, de siger at det er umuligt at ramme samme farve) Jeg har desværre heller ikke farvekoden mere, og uanset om jeg havde den så ville man stadig kunne se, at det kun er en væg der er malet.

Jeg har jo intet med denne skade at gøre, så jeg vil mene at de skal male min stue så væggene får samme farve. Jeg syntes ikke at det er rimligt, at jeg skal til at pille alt ned for at få malet en væg, for at det så ikke ser pænt ud da stuen så ikke har samme farve :(

Er det mig der ikke tænker klart her, det er jo kun 5 huller - ved godt at billedet ikke er så tyde ligt, men det er umuligt at gemme dem og det er ca en 30 cm. over in sofa :( SUK en foringelse af mine stue som ellers intet fejer, er virkelig fustreret - for det er jo ikke min skyld.

Mvh

Karina ( Nu med en Andel, men 5 huller/makeringer/møtrikker i væggen *g markeringerne er ret store og på størrelse med en 20 kr.
karinamed5huller
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 13/02/2013 16:43

Re: 5 Mærker i min væg :(

Indlægaf molan » 15/02/2013 13:36

Jeg forstår problemet og det er møg irriterende, samme problem som med skader i trafikken.

Desværre er der ikke krav om estistisk erstatning, kun vurdering på materiel og funktionalitet - i trafikken skal man tegne en særlig forsikring som dækker værdiforringelser ved trafikskader. Det du her henviser til, er reelt en værdiforringelser og den får du ikke dækket.
molan
SuperGuru
SuperGuru
 
Indlæg: 519
Tilmeldt: 23/08/2011 22:15


Tilbage til Diverse spørgsmål og svar om andelsboliger

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron