Tilladelse til flytning og fældning af træer?

Spørgsmål og svar bedes placeret i den af nedenstående kategorier som passer bedst.
Indlæg placeres kun i Diverse-kategorien hvis der ikke findes en anden passende kategori.
Der kan stilles generelle andelsbolig-spørgsmål til besvarelse af sitets øvrige brugere. Spørgsmål som kræver detaljeret indsigt i en konkret sag, kan ikke forventes besvaret.
Kig først om et lignende spørgsmål er besvaret i et af de over 12.000 indlæg der tidligere er skrevet.
BRUG GERNE SØGEFUNKTIONEN.

Tilladelse til flytning og fældning af træer?

Indlægaf kimsejersen » 27/12/2014 07:29

Kære medindehavere,

I forbindelse med bygning af redskabsskur på min private matrikel i Hvidovre, skal vi have flyttet 2 nåletræer samt fældet og nedbarberet et tredje. Ved I noget om, hvorvidt man skal have tilladelse fra kommunen til at fælde et skovfyr nåletræ, selvom det står på privat grund? Ved godt det er et såkaldt long-shot, men ville alligevel prøve at høre, for jeg er nok ikke den eneste, der har skulle have fældet et træ i dette forum.

MVH Kim S, Bestyrelsen
A/S Humlegården, Kbh. V.
kimsejersen
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 12/11/2014 22:32

Re: Tilladelse til flytning og fældning af træer?

Indlægaf Carsten I » 27/12/2014 07:43

Endnu et interessant indlæg. Måske du burde stille det samme spørgsmål på et natur eller have forum? Eller prøv at ringe til en af disse firmaer: http://www.henrikravn.dk/vi-tilbyder/fa ... af-traeer/. De ved nok lidt om det. Tvivler på der er mange her, der ved noget om træflytning og busk-klipning og diverse bonsai træ klippeteknikker! Men godt ord igen og held og lykke!
Carsten I
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 27/12/2014 07:35

Re: Tilladelse til flytning og fældning af træer?

Indlægaf Carsten I » 3/02/2015 08:58

Hej Kim, Jeg håber du fandt ud af det :)

Nu håber jeg du kan hjælpe mig til gængæld - Er det tilladt for mig at opstille et drivhus (eget drivhus) i et fælles gårdareal? Jeg påtænker at købe et mindre et af slagsen olg stille det i hjørnet - opad muren, men hvor det stadig får sol. NB, Der er ingen der bruger arealet og alle beboere færdes slet ikke i gården. Tjek et billede af drivhuset her, det er det du kan nse på forsiden http://www.family-garden.dk/drivhuse.
Carsten I
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 27/12/2014 07:35

Re: Tilladelse til flytning og fældning af træer?

Indlægaf kimsejersen » 3/02/2015 09:04

Jo tak, vi fældede dem og lavede en rodfræsning på dem alle tre. Det blev for dyrt at flytte dem, så sådan er det. Ift. det du spørger om, svarer du vel egentlig dig selv. Du kan ikke opsætte privat "ejendom" på et fælles areal - med mindre de andre andelshavere går med til det. Hvis I har noget helt ekseptionelt nedfattet i jeres betingelser, kan det være, at I er undtagelsen for reglen. Jeg kan ikke hjælpe dig yderligere, med mindre du er en del af min andelsboligforening, hvilket jeg tvivler på :)
kimsejersen
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 12/11/2014 22:32


Tilbage til Diverse spørgsmål og svar om andelsboliger

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron