Larm fra varmerør!

Spørgsmål og svar bedes placeret i den af nedenstående kategorier som passer bedst.
Indlæg placeres kun i Diverse-kategorien hvis der ikke findes en anden passende kategori.
Der kan stilles generelle andelsbolig-spørgsmål til besvarelse af sitets øvrige brugere. Spørgsmål som kræver detaljeret indsigt i en konkret sag, kan ikke forventes besvaret.
Kig først om et lignende spørgsmål er besvaret i et af de over 12.000 indlæg der tidligere er skrevet.
BRUG GERNE SØGEFUNKTIONEN.

Larm fra varmerør!

Indlægaf mtan » 5/02/2015 13:43

Hej alle,

Vores varmerør til radiatoren inde i soveværelset "klikker" så højt om natten at vi ikke kan sove i vores lejlighed. Vi har dokumenteret støjen på optagelser. Vores andelsforening satte et VVS firma på sagen og de opsatte en ny radiator for 2 måneder siden, men klik-lydene er ikke forsvundet og derfor har de konkluderet at lydene kommer fra rørene og at de kan sætte nye rør på for at få støjen til at forsvinde. Vores forening ville gerne betale den først regning for den nye radiator, men vil ikke betale for skiftningen af rørene og siger at vi selv må betale for det. Men er det ikke foreningens ansvar at vedligeholde rør som går vertikalt gennem lejlighederne? Sagen er, at vi bliver nødt til at flytte fra vores lejlighed hvis støjen ikke forsvinder - er det mon ikke foreningens ansvar at vedligeholde lejlighedens bebolighed, især når det handler om fælles varmerør?

Her er et billede af vedtægterne ang. vedligeholdelse: https://cl.ly/image/1w2X2c0V061c?_ga=1.13689207.1921504232.1423133066

Jeg håber I kan hjælpe mig!

vh Brian
mtan
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 5/02/2015 12:36

Tilbage til Diverse spørgsmål og svar om andelsboliger

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron