forbedringer

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

forbedringer

Indlægaf ak2005 » 18/05/2005 21:37

hej
hvis man er uening med vurderings rapporten idet bilag dokumentation er utilstrækkelig og man efter eget udsagn mener at forbedringerne er vurderet for højt, kan man så betale en anden vurderings mand for at lave en ny rapport? hvilken rapport skal man så følge?
kan sælger vælge at sælge lejligheden til næste på intern liste hvis man bliver uening om vurderingen af forbedringerne, selvom man gerne vil købe andelslejligheden?
venlig hilsen
ak
ak2005
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 18/05/2005 21:06
Geografisk sted: koebenhavn

Indlægaf christian K » 19/05/2005 12:34

Jeg vil råde dig til at kigge i vedtægterne for foreningen og se hvad der står om hvad man kan gøre hvis man er uening i vurderingen. Umiddelbart vil jeg tro at der står at der så skal udpeges en uvildig skønsmand og hans vurdering er så bindende for begge parter.
Se også ABFs standardvedtægter
(14.5) Såfremt der opstår uenighed mellem overdrageren, erhververen eller bestyrelsen om fastsættelse af pris for forbedringer, inventar og løsøre eller eventuelt pristillæg eller nedslag for vedligeholdelsesstand, fastsættes prisen af en voldgiftsmand, der skal være særlig sagkyndig med hensyn til de spørgsmål, voldgiften angår, og som udpeges af Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation. Voldgiftsmanden skal indkalde parterne til besigtigelse og udarbejde en vurderingsrapport, hvor prisberegningen specificeres og begrundes. Voldgiftsmandens vurdering er endelig og bindende for alle parterne. Voldgiftsmanden fastsætter selv sit honorar og træffer bestemmelse om, hvorledes omkostningerne ved voldgiften skal fordeles mellem parterne eller eventuelt pålægges én part fuldt ud, idet der herved skal tages hensyn til, hvem af parterne der har fået medhold ved voldgiften.
christian K
AndelsGuru
AndelsGuru
 
Indlæg: 156
Tilmeldt: 7/04/2005 23:19


Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron