Krav om nedslag efter 14 dage ang. synlige mangler

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

Krav om nedslag efter 14 dage ang. synlige mangler

Indlægaf Copenhagen » 2/11/2005 20:48

Jeg har solgt en andelslejlighed, hvor der var en del forbedringer.

En uvildidg vurderingsmand har gået lejligheden igennem og nedskrevet diverse forbedringer i forhold til deres værdi i dag.

Køber har så efter overtagelse benyttet sig af sin indsigelsesret inden for 14 dage og kommet med en lang liste over mangler. De fleste af manglerne er ting som er synlige som feks. at slangen til håndbruseren er flosset, og at hjørnet på en bordplade er skrammet osv.

Disse mangler har vurderingsmanden set, og efter min opfattelse taget med i sin vurdering.

Så er det rimeligt, at jeg skal betale penge tilbage til køber for disse åbenlyst synlige mangler?

Endvidere stiller køber spørgsmåltegn ved en væg som er sat op og vurderet til 13.000 kroner, køber vil ikke accepterer denne pris, da køber ikke mener, at væggen kan have kostet så meget. Men det er jo ikke mig som har vurderet væggen, plus at køber jo tidligere har set vurderingsrapporten og skrevet under på en købsaftale på den samlede pris. Hvor står jeg i denne sag?

Mvh,
Copenhagen
Copenhagen
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 2/11/2005 20:38

Indlægaf christian K » 3/11/2005 09:55

Hvordan du står? Det er lidt svært at udtale sig om dette uden at kende jeres vedtægter, men hvis de er som de fleste andre, vil jeg ikke mene at det er rimeligt at køber skal have nedslag i prisen, idet at som du selv skriver de ting der er skulle vurderingsmanden have taget hensyn til.
Du skriver at skal du betale penge tilbage til køber? Betyder det at du har fået pengene for salget allerede, hvis dette er tilfældet vil jeg bare afvise kravet.
christian K
AndelsGuru
AndelsGuru
 
Indlæg: 156
Tilmeldt: 7/04/2005 23:19


Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron