Kan køber og sælger lave en fælles aftale...?

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

Kan køber og sælger lave en fælles aftale...?

Indlægaf bayswater » 27/03/2007 08:29

Inspireret af at have læst hedr's indlæg kom jeg til at tænke på/over følgende:

Lad os nu sige, at sælger har lavet et nedsænket loft på sit badeværelse, MEN at dette ikke betragtes som en forbedring (sælger kan vel selv vælge hvad der skal på listen over forbedringer) - dvs. køber skal ikke betale for loftet - kan de så i princippet lave en fælles aftale ala:

"Hvis du køber andelen MED loftet på badeværelset skal du være klar over, og acceptere at det ikke er lavet efter reglerne. Hvis køber IKKE ønsker at acceptere dette, så piller sælger blot loftet ned igen."

Nedtagningen af loftet er på den måde vel ikke en forringelse, når det aldrig har været en forbedring - hvorfor hverken det ene el. det andet (om loftet bliver el. tages ned) influerer prisen.

Kan man egentligt det? (... og er det lovligt?)

Grunden til mine tanker er, at man kunne jo godt forestille sig at en sælger inden salg simpelthen vælger at tage loftet ned, fordi vedkommende ikke ønsker at skulle "generes" af eletrikerregninger lang tid efter salget. MEN - det kunne jo være at køber var indforstået og egentligt helst så loftet blive hængende selvom det ikke er helt korrekt opsat?!

Nogle der ved det?! :)
bayswater
Ekspert
Ekspert
 
Indlæg: 106
Tilmeldt: 17/03/2006 13:48

Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron