hvad kan tælle som mangler efter 14-dages fristen?

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

hvad kan tælle som mangler efter 14-dages fristen?

Indlægaf larsbras » 27/02/2009 22:21

Update,
har glemt at skrive at der heldigvis ikke var nogen vandskade, og at de andre ting var alt for små til at gøre noget ud af det . Heldigvis.
Så der bliver forhåbentlig ikke nogen problemer.


Hej,

vi er flyttet ind i vores nye andel efter at have overtaget den for 2 måneder siden. Der er en masse grunde til hvorfor vi først er flyttet ind nu, men det er en lang historie der er lidt uvedkommende...

Ved salget af vores gamle andel er vi blevet bonnet heftigt for mangler, der ikke var på vurderingsrapporten da vi købte den. Foreningen har skiftet til prof. vurderingsmand og han er selfølgelig langt skrappere end bestyrelsen selv (der vurderede den da vi købte den), og det har gjort at der kom fradrag på f. eks. tapetrevner i hjørne, manglende fuger på WC, små skævheder ved køkkenskab, manglende godkendelse for emhætte (der desværre ikke kan fås) etc. alt ialt noget der blev fratrukket omkring 20000 for, som vi altså betalte for dengang vi købte den!

Klog af skade har vi nu tænkt at lave et gennemgående tjek på vores nye lejlighed og få en vvs mand til at tjekke alt ud etc. Og vi er også selv gået igang med at se hvordan den reelt er istand.
Og der er selfølgelig nogle ting. Spørgsmålet er om det er mangler når der er gået mere end 14-dage? Og om de overhovedet er værd at bede om fradrag for?

Der er f. eks. et parket gulv der har et brædt der dykker ned når der vægt på så der kommer en stor kant. Virker somom det er ved at gå i stykker.
Et armatur der er i stykker
en væg med 15 x 15 mm ø huller
og lige nu er underboen kommet op og fortæller at der de sidste 2 måneder er dryppet vand ned fra loftet. Der er sgu et hul og skjolder og alting. Weird når vi ikke har været i lejligheden, men er det en skjult mangel eller er det en skade vi muligvis skal betale for? (altså hvis det lejlighedens installation) Og ja, det er underligt han ikke har sagt noget før, men det er en butik og han sagde en masse underlige grunde der ikke gav så meget mening.

Håber der er nogen med lidt erfaring indenfor dether, da vi åbenbart har været alt for venlige sidste gang...

VH
Lars
larsbras
Novice
Novice
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: 8/12/2006 00:27
Geografisk sted: kbh

Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron