Bør gamle radiatorer give nedslag? Og manglende radiator?

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

Bør gamle radiatorer give nedslag? Og manglende radiator?

Indlægaf Christian73 » 14/03/2012 15:42

Hej, vi har købt en andel, hvor de gamle støbejernsradiatorer ikke er udskiftet. Det betyder dårligere varme og højere varmeregning + at de er placeret meget indretningsteknisk uhensigtsmæssigt (ikke under vinduer). Det vidste vi selvfølgelig godt, da vi købte lejligheden. Og de er da heller ikke nævnt som fradrag i synsrapporten. Vi er ikke enige, men ville ikke gøre en sag ud af det før andelen var vores, hvilket den er nu.

Nu hvor vi har overtaget, er det så muligt at argumentere for, at det bør trække ned, idet moderne radiatorer IKKE tæller som forbedringer i tilsvarende lejligheder+ (logikken er, at tæller moderne radiatorer ikke op er det lig med standard, ergo bør vores gamle radiatorer tælle ned, da de er under standard).

I øvrigt er præcedens i foreningen, at foreningen betaler nye radiatorer, når de gamle går i stykker, dvs man ved godt, at de er problematiske.

I øvrigt er der et rum, hvor rummets eneste radiator er pillet ned! Bør dette ikke tælle som en mangel vi som købere skal kompenseres for?

På forhånd tak for svar :-)

Christian
Christian73
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 14/03/2012 05:44

Indlægaf molan » 14/03/2012 16:54

Støbejernsradiatorer er ikke nødvendigvis dårligere varmemæssigt end moderne radiatore, nogle er faktisk bedre til at afgive varme grunde større varmeflade.

Du kan ikke påberåbe det som fejl eller mangel, ej heller var det skjult. Yderlier skal beløber være 10% eller mere af købssummen for at du skulle kunne gøre noget reelt.

Dog mht. til rummet uden radiator så vil du kunne du prøve at få foreningen til at opsætte en radiator (hvis det er normalt i det) eller prøve at få omkostningerne dække af det tilbageholdt beløb hvis det ikke endnu er udbetalt til sælger.
molan
SuperGuru
SuperGuru
 
Indlæg: 519
Tilmeldt: 23/08/2011 22:15


Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron