L

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

L

Indlægaf Henster » 20/12/2015 17:37

Hej alle medbrugere

Vi har lige solgt vores andel og havde i den forbindelse en vurderingskvinde ude og gennemgå forbedringer og løsøre. De eneste bemærkninger var at vi skulle have foretaget el- og VVS tjek, hvilket der så blev gjort. Der var i den forbindelse nogle småting der skulle udbedres og køber fik blot nedslag i købsprisen på dette. Det viser sig så da mureren er ude for at reparere det han først oprindeligt havde gjort opmærksom på gør en bemærkning om at der er løse fliser overalt i badeværelset og dette klart er en mangel - på dette tidspunkt har køber allerede overtaget og vi som sælger får først noget at vide om dette efter formanden har haft kontakt med vurderingskvinden som siger at det er en mangel. Hun havde intet sagt da hun gennemgik lejligheden med os og vi vidste ingenting om dette. Nu er det blevet til at vi skal stå for udskiftning af fliser, hvilket bliver en temmelig dyr omgang. Køber har indhentet tilbud fra den håndværker som gjorde opmærksom på de løse fliser og vi hat haft to andre håndværker ude. Den haandvaerker som koeber har haft ude, begynder så at tage forbehold for, hvis der skulle være andre fejl og mangler ved gulvet - det skal siges at badeværelset blev lavet af tidligere ejere og vi har selv betalt næsten 100.000 i forbedring i 2007, hvilket vil sige at vi er gået ud fra alt var i orden da der forelå regninger på hele renovationen af badeværelset.

Spørgsmålet er hvad vi nu skal gøre, hvis det viser sig at der er flere fejl og de mener hele badeværelset skal laves om. Hvilke rettigheder har vi, da vi har været fuldstændig uvidende omkring alt dette, for hvis vi havde vidst noget om dette ville vi have fået det lavet inden vi flyttede så vi kunne have taget det med som en forbedring i stedet for det som nu bare bliver en kæmpe udgift.

Samtidig kræver bestyrelsen nu, at det skal laves af en håndværker der er medlem af en brancheforening (hvad der nu menes med det) - dette er en mail som de kun har sendt til køber og ikke os. Der står intet i vores vedtægter omkring dette, så kan de vitterligt bestemme det - det er trods alt for vores regning dette skal foregå inde i lejligheden. Hvis dette er tilfældet, kan vi starte forefra med at indhente tilbud, da de ikke har gjort opmærksom på dette inden vi begyndte at indhente tilbud, og det virker derfor også på mig som om det er noget de har fundet på efterfølgende.

Jeg håbet virkelig at der er nogen, der kan hjælpe med at besvare disse spørgsmål, da vi er i total vildrede.

På forhånd tusind tak og glædelig jul.

Dbh.

Henriette
Henster
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 19/12/2015 01:52

Re: L

Indlægaf sfb » 20/12/2015 18:20

Hej
Når jeg læser dit input er det et eller andet der siger at det du skriver ikke er ok !!
Det er ikke dig der skal indhente tilbud
Det er køber der skal bevise at der er noget galt

Har du ingen kendskab til at der er et problem skal du henvise til vedtægterne som beskriver hvordan et opstået problem bliver løst. (syn og skøn eller en voldgift).Så er det køber der må på banen og gøre sine krav ikke jer.
Men ja --det kan blive dyrt -- så gå til en bolig advokat, det vil spare jeg for mange problemer .
sfb
Senest rettet af sfb 21/12/2015 12:05, rettet i alt 1 gang.
sfb
AndelsGuru
AndelsGuru
 
Indlæg: 168
Tilmeldt: 6/01/2011 16:27
Geografisk sted: kerteminde

Re: L

Indlægaf Henster » 21/12/2015 03:31

Det er os der er sælger og jo tak vi er på banen, for som sagt har vi været fuldstændig uvidende om dette indtil efter vi havde solgt.
Henster
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 19/12/2015 01:52

Re: L

Indlægaf sfb » 21/12/2015 12:02

Hej igen !
Du skal gå til en advokat--- inden i selv får lavet små fejl som kan blive meget dyre.
I en anden trå skriver du at fliserne er sat i cement . hvis det er sådan så har i jo også en sag mod dem som i har købt af ?
Jeg har set en del som har spilt mange penge på selv at spille advokat.!!
Finder i den rette hjælp så kan sådan en sag som du beskriver være løst med et eller to breve fra en Advokat.
Brug retshjælpen eller hvis du er i fagforeningen så er der gratis advokat hjælp.?
god jul
det bliver mit sidste input
Sfb
sfb
AndelsGuru
AndelsGuru
 
Indlæg: 168
Tilmeldt: 6/01/2011 16:27
Geografisk sted: kerteminde


Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster