Løsøre - "sorte penge" ved køb af andelsbolig

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

Løsøre - "sorte penge" ved køb af andelsbolig

Indlægaf Pamol » 14/03/2005 17:26

Hej !

Jeg har fundet mig en super lækker andelslejlighed som jeg ønsker at købe. sælger stiller som en betingelse efter rundvisning i lejligheden at jeg skal købe gardiner, trådløst internet, føring af ledning til kabeltv, samt diverse forbedringer som f.eks. behandling af trægulv, ekstra skabe hvilket der ikke forelægger nogen dokumenter på og et billede til en samlet pris på 150.000 kr. Det lugter langt væk af "penge under bordet" !
Sælger har udfærdiget et stykke papir hvor de nævnte ting er listet op, i en pærevælling uden specifikation på de enkelte dele.
Jeg har spurgt ham om ikke bestyrelsen skal godkende hans opgørelse over løsøre/forbedringer hvortil han svarede at det skulle jeg ikke bekymre mig om.

Mine spørgsmål er så.

1. Hvis det nu imod forventning lykkes for sælger at få godkendt forbedringerne hos bestyrelsen, bliver jeg så nødt til at betale den forlangte pris eller kan jeg gå til en anden instans og klage ?

2. Kan jeg hvis jeg beslutter mig for at købe andelen på de stillede betingelser og med min,sælgers samt bestyrelsen underskrift på aftalen - alligevel retsforfølge sælger/bestyrelse og få mine "sorte penge" tilbage hvis jeg gør det i god tid ?

Mvh
Pamol
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 14/03/2005 16:40

Indlægaf Admin. Jens Arentoft » 18/03/2005 01:02

1. Ja, men vedtægterne indeholder normalt en klagemulighed.

2. Ja, du kan altid rejse krav mod sælger i de første 6 måneder efter købet. Det er bedst at gøre indsigelse straks når aftalerne er underskrevet af køber, sælger og bestyrelsen, da du så har mulighed for at få dit krav betalt ved delvis tilbagebetaling af købesummen, inden den frigives til sælger.
Brugeravatar
Admin. Jens Arentoft
Administrator
Administrator
 
Indlæg: 1381
Tilmeldt: 19/02/2003 12:34
Geografisk sted: Frederiksberg


Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 1 gæst

cron