fejl/ mangler i solgt lejlighed

Generelle indlæg om køb og salg af andele.
Annoncer for køb og salg kan ikke placeres her.

fejl/ mangler i solgt lejlighed

Indlægaf zonker » 10/01/2014 22:41

Hej Forum
Vi har solgt vores andelslejlighed.
Køber har boet til leje i lejligheden i 18 mdr. inden de købte den. Der er ikke givet nedslag i prisen.
VVS check og El check har vist nogle ting der skulle bringes i orden. Disse mangler er blevet udbedret for omtrent 20.000
Derud over har køber nu en liste over andre mangler og fejl, hvoraf nogle er reelle nok, men andre af dem undrer os, ikke mindst fordi de som lejere aldrig har nævnt noget om dem.

Alle trægulvene i lejligheden er igennem flere år blevet vasket med hvidpigmenteret sæbe. I soveværelset er der nu et område hvor et skab har stået (det har de haft stående da de lejede lejligheden), her har gulvet så ikke har samme hvidlige farve. Det mener køber nu er en skade, som de vil have 3600 for.
Er det en fejl at gulvet ikke er vasket under et (kollosalt) klædeskab? Fejlen kan jo udbedres ved at man vasker den del af gulvet med samme sæbe som der anvendes på resten.

Køber mener også nu, at der ikke er noget hæld i brusenichen. Han har fremsendt et foto med en 15 cm langt vaterpas placeret på en af fliserne (de er 30x30 cm) i brusenichen (den er 90x90 cm)
Vi har i de 5 år vi boede der ikke konstateret at vandet ikke løber ud af brusenichen og ned i afløbet. Det er en autoriseret murermester der har udført arbejdet, men han har desværre lukket firmaet.
Jeg kan se i en anden tråd at køberen skal dokumenterer sine påstande når de kommer med sådan nogen. Så det er vel en fagmand der skal dokumentere det. Og det kan vi vel godt forlange at få på skrift (vores tillid til køber er dalet til et nulpunkt)?

Jeg ved at man ikke kan få en ejerskiftforsikring på et hus, hvis man har boet til leje, vel fordi man formodes at kende til de fejl der er. Gør noget lignende sig gældende ved andelsboliger? Der er jo ikke nogle af disse fejl og mangler, som køber ikke har kendt til i over et år da de købte lejligheden.
zonker
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 28/11/2013 18:27

Tilbage til Om køb og salg af andele.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron