Ulovlig el-installation, udført inden salg. hvem betaler?

Generelle indlæg om køb og salg af andele.
Annoncer for køb og salg kan ikke placeres her.

Ulovlig el-installation, udført inden salg. hvem betaler?

Indlægaf Jasperjacko » 14/04/2016 11:14

jeg er ved at købe en andelsbolig.
Sælger har fået lavet et el-tjek hvori der var fejl og mangler, disse fejl og mangler er nu udbedret og tjekket ved nyt el-tjek.

mit spørgsmål er så, er det sælger eller mig der skal betale for udbredelse af ulovligt el?
Udgiften er blevet vedhæftet den samlet vurderingspris af lejligheden, og derved er det mig der hænger på deres ulovligheder.

På forhånd tak

Jasper
Jasperjacko
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 14/04/2016 11:04

Re: Ulovlig el-installation, udført inden salg. hvem betaler

Indlægaf Sangeren » 20/04/2016 10:10

Hej Jasper

Ja, men så vidt jeg ved, så kommer det an på hvad der er blevet lavet. Hvis det er fordi der var nogle ting som blevet repareret kan man ikke tage forbedring, men hvis der er lavet helt nyt el, nye kontakter osv. Så burde det lidt lige som hvis der før var et slidt gulv, og sælger får lavet et nyt, så kan han få forbedringer for det.

Men under alle omstændigheder, så har du vel kun betalt den pris I har aftalt at du skal give. Med mindre du har betalt maksimalprisen, og har fået afslag, er det også især i din interesse at du får mest muligt med i værdiansættelsen, da det også lægger baggrund til hvad du selv kan/må sælge den for senere. Ellers gætter jeg på at du købte den fordi du synes prisen var god nok til at du ville købe den alligevel. Men i sidste ende er det bestyrelsen/vurderingsmanden der godkender prisen. Så der er en god chance for at sælger har fået godkendt det han kan få godkendt.

Men en mulighed er selvfølgelig at kontakte en lejlighedsvurderingsmand, som kan hjælpe dig med præcist hvad de er forbedringer og hvad der ikke er :)
Sangeren
Elite Entusiast
Elite Entusiast
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 16/12/2015 12:00


Tilbage til Om køb og salg af andele.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster

cron