Spørgsmål

Spørgsmål og svar bedes placeret i den af nedenstående kategorier som passer bedst.
Indlæg placeres kun i Diverse-kategorien hvis der ikke findes en anden passende kategori.
Der kan stilles generelle andelsbolig-spørgsmål til besvarelse af sitets øvrige brugere. Spørgsmål som kræver detaljeret indsigt i en konkret sag, kan ikke forventes besvaret.
Kig først om et lignende spørgsmål er besvaret i et af de over 12.000 indlæg der tidligere er skrevet.
BRUG GERNE SØGEFUNKTIONEN.

Spørgsmål

Indlægaf tweb » 24/10/2012 08:51

Er det rigtigt, at man, hvis man køber en andelslejlighed, altid bør forhøre sig om, der er fremlejemål, som er indgået med virkning udover overdragelsesdagen? Det skulle handle om at man jo har svært ved at komme ud af kontrakter af den art, hvis de er indgået, og at salget som sådan ikke ophæver disse aftaler.
tweb
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 24/10/2012 08:47

Re: Spørgsmål

Indlægaf molan » 24/10/2012 11:03

tweb skrev:Er det rigtigt, at man, hvis man køber en andelslejlighed, altid bør forhøre sig om, der er fremlejemål, som er indgået med virkning udover overdragelsesdagen? Det skulle handle om at man jo har svært ved at komme ud af kontrakter af den art, hvis de er indgået, og at salget som sådan ikke ophæver disse aftaler.


Det er stor forskel på udlejning og fremleje. Fremleje er udlejning af en privat bolig, og er en sag imellem udlejer og lejer.

Hvis du køber boretten til en andelslejlighed så er det kort sagt ikke dit problem, hvis den tidligere ejerer har fremlejen den ud - hvilket bestyrelsen kan oplyse dig om, eftersom de skal godkende en fremleje i hht. til normal vedtægterne.

En udlejningsejendom er noget andet, der skal køber overtage lejerne og opsigelsen er i øvrigt på mindst 1 år, og de skal have tid til at finde en passende tilsvarende bolig i regionen osv., så det er ikke så ligetil.
molan
SuperGuru
SuperGuru
 
Indlæg: 519
Tilmeldt: 23/08/2011 22:15


Tilbage til Diverse spørgsmål og svar om andelsboliger

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 12 gæster

cron