Ulovlig hævning

Om renovering og vedligeholdelse af ejendommen og lejlighederne.

Ulovlig hævning

Indlægaf dova » 11/12/2012 23:43

Vores kasserer i andelsforeningen har hævet penge fra foreningens konto til udskiftning af en rude i hans lejlighed. Vi opdager tilfældigt hævningen, da vi logger på netbanken. På bankoverførslen skriver han, at der er tale om en frostskade. Det viser sig imidlertid, at han selv har smadret ruden og fik den skiftet i august måned uden at fortælle os andre om det. Samtidig har sagen været sendt til inkasso, og udgifterne for rykkergebyr er ligeledes hævet fra foreningens konto. Vi har bedt ham selv betale, men han nægter. Har vi nogen sanktionsmuligheder?
dova
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 11/12/2012 23:37

Re: Ulovlig hævning

Indlægaf molan » 13/12/2012 14:00

dova skrev:Vores kasserer i andelsforeningen har hævet penge fra foreningens konto til udskiftning af en rude i hans lejlighed. Vi opdager tilfældigt hævningen, da vi logger på netbanken. På bankoverførslen skriver han, at der er tale om en frostskade. Det viser sig imidlertid, at han selv har smadret ruden og fik den skiftet i august måned uden at fortælle os andre om det. Samtidig har sagen været sendt til inkasso, og udgifterne for rykkergebyr er ligeledes hævet fra foreningens konto. Vi har bedt ham selv betale, men han nægter. Har vi nogen sanktionsmuligheder?


Ja I kan foretage en politi anmeldelse for underslæb, I kan derudover køre en eksklusionssag mod kassereren. Desuden kan bestyrelsen sammen med formanden vælge at suspendere kassereren som bestyrelsesmedlem og indkalde til ekstraordinær generalforsamling for valg af ny bestyrelse - til generalforsamling kan bestyrelsen vælge at genopstille betinget af at kasseren ikke genvælges, da I ikke længer kan samarbejde med vedkommende.
molan
SuperGuru
SuperGuru
 
Indlæg: 519
Tilmeldt: 23/08/2011 22:15


Tilbage til Bygningsrenovering og vedligeholdelse

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster