Skøn indflytningsklar andelsbolig ved vandet i Vordingborg

Angiv samlet pris, månedlig boligafgift m.v., beliggenhed, overtagelsesdato og kontaktoplysninger. I e-mailadresser anvendes * istedet for @ for at undgå spam fra robotter.

Skøn indflytningsklar andelsbolig ved vandet i Vordingborg

Indlægaf jolas » 26/04/2013 21:03

https://sites.google.com/site/orestrandsalg/

Dejlig og yderst velbeliggende 4-værelses andelsbolig på 94 m2 på Ore Strand med udsigt til Masnedsund. Andelsboligen indeholder: Stor entre med fin skabsplads, godt soveværelse med skabsvæg, 2 gode børneværelser, fint badeværelse med bruseniche og skabsplads. Stor opholdsstue med udgang til sydvendt fliseterrasse og lille have, hyggeligt og velmonteret køkken med god skabs- og bordplads. Lyse laminatgulve og pæne hvidmalede lofter. Teknikrum med vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der loftrum med gulv på hele arealet. Til boligen hører endvidere stort fælles cykel/redskabsrum samt grønne arealer med gyngestativ, grill-plads med vandudsigt mv.

Andelsforeningen har en særdeles sund økonomi. Andelsforeningens lån forventes afviklet i 2015. Dvs. efter 2015 forventes en betydelig reduktion i den mdl. boligydelse, som således udelukkende vil omfatte de løbende driftsomkostninger (snerydning mv.). Den månedlige boligydelse efter 2015 vurderes til at udgøre under 1.000 kr.

https://sites.google.com/site/orestrandsalg/
jolas
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 26/04/2013 20:58

Tilbage til Andelsbolig til salg

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster

cron