vedr salg

Generelle indlæg om køb og salg af andele.
Annoncer for køb og salg kan ikke placeres her.

vedr salg

Indlægaf karn » 12/11/2017 12:12

Vi har solgt en lille andelslejlighed som mangler at blive sat i stand og har en del ting som skal laves. Vi fik i købsaftalen indskrevet og køber godkender handlen som beset samt køber selv står for istandsættelse og renovering . Handlen blev underskrevet og bestyrelsen har også underskrevet handlen ligeledes er pengene overført til administrator.
Men nu kommer køber med en lang række opkrævninger bla om skjulte el installationer , gulv som skal laves. Og har regninger for næsten 100.000kr. Er dette muligt ? Også efter at handlen er underskrevet af alle parter samt pengene er overført.?
vi er noget rådvilde . Vi fik jo netop skrevet ind at køber køber lejligheden som beset og selv er ansvarlig for udbedringerne. Hvordan kan der så komme disse krav.
mvh
Lisselotte og Karsten
karn
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 12/11/2017 11:50

Re: vedr salg

Indlægaf sfb » 16/11/2017 14:19

Hej.
Det er svært at svare på det i spørge om ? da i skriver.
(Men nu kommer køber med en lang række opkrævninger bla om skjulte el installationer , gulv som skal laves. Og har regninger for næsten 100.000kr. )
Har køber bestilt og betalt regninger på håndværker som i ikke har godkendt på forhånd skal i afvise alt. Men husk hvis der er tale om skjulte fejl så har køber en sag mod jer ,som skal afgøres før køber lader dette lave. Så lige den købt som beset den holde ikke mange cm. i byretten, så der har i ingen trykhed .
sfb.
sfb
AndelsGuru
AndelsGuru
 
Indlæg: 215
Tilmeldt: 6/01/2011 16:27
Geografisk sted: kerteminde


Tilbage til Om køb og salg af andele.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster