nybyggeri

Generelle indlæg om køb og salg af andele.
Annoncer for køb og salg kan ikke placeres her.

nybyggeri

Indlægaf grøn » 26/11/2003 13:42

:smile15: Vi er en nystiftet andelsforening, som har købt andele i endnu ikke opført byggeri, slutdato ca. om et år. Hvor store udsving kan man forvente i forhold til ydelsesbeskrivelse og salgsmateriale, det må nævnes at disse langt fra er identiske. Vi har haft meget kort tid til gennemgang af omfattende skriftligt materiale, gennemsnitligt et par dage.
Hvidevarer er beskrevet ved nr. heri og er efter 1/2 år opgivet af
entreprenørfirma til at have en værdi på ca. 8000 kr. og af dårlig kvalitet. Lejlighedernes indskud er på 350.00 - 700.000 kr.og den samlede ydelse er høj. der er ikke nogen fælles vaskemulighed. For at komme op på en rimelig standard, som kunne forventes i dettte byggeri, er der en merudgift på 25-30.000 kr. Man kan ikke bare fjerne ens nuværende hvidevarer i eget hus ved salg. Er dette normalt, rimeligt ?
grøn
 

Indlægaf Admin. Jens Arentoft » 26/11/2003 18:38

Der bør ikke være udsving i forhold til ydelsesbeskrivelse og salgsmateriale. Problemet er at køberne normalt ikke får udleveret en komplet beskrivelse af alle detaljer i byggeriet og dermed ikke kan bevise hvilken kvalitet der er købt. Hvis sælger er uhæderlig kan dette give problemer.

Hvidevarer er formentlig en del af prisen for andelen i foreningens formue og det er derfor logisk at de ikke må fjernes ved salg.
Når hvidevarerne er værdiløse efter f.eks. 10 år må nye kunne købes og sælges som løsøre. Dette medfører ganske vist en dobbeltregning, men svarer til at man udskifter sit køkken til et nyt og får forbedringsværdi for det nye, uden at der sker fradrag for det gamle som er medregnet i ejendommens værdi.
Brugeravatar
Admin. Jens Arentoft
Administrator
Administrator
 
Indlæg: 1381
Tilmeldt: 19/02/2003 12:34
Geografisk sted: Frederiksberg


Tilbage til Om køb og salg af andele.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster