mistillidsvotum Hvordan

Om bestyrelsens kompetance, pligter og rettigheder.

mistillidsvotum Hvordan

Indlægaf MN » 13/09/2009 21:24

Hej.

Hvordan stiller man et mistillidsvotum til bestyrelsen og hvordan fungerer det hvis man gør det hvem skal man afleverer dette til osv ? ?

er der noget bestemt man skal skrive ?
og skal bestyrelsen gå af med det samme hvis man stiller et mistillidsvotum ?

eller er det først ved generalforsamlingen =?
MN
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 31/05/2009 18:37

Indlægaf Løvendahl » 15/09/2009 12:46

Se vedtægten, hvad står der om mistillidsvotum?

- Ofte vil du opleve, at du skal skaffe nok underskrifter i foreningen til at afholden en ekstraordinær generalforsamling.

På denne generalforsamling sker der valg til en ny bestyrelse.

Den nye bestyrelse beslutter herefter om den vil rejse eventuelle erstatningssager mod den gamle bestyrelse - på grund af de forsømmelser mm. den gamle bestyrelse har udvist.
P.S. Det er altid interessant for alle at høre, hvordan et problem blev løst i sidste ende, husk derfor at skrive, hvordan problemet blev løst.

Venlig hilsen

Løvendahl
Cand.jur.


Kontakt mig hos Justa Advokatfirma på info@justa.dk. - tlf: 75 71 10 00
Brugeravatar
Løvendahl
AndelsGuru
AndelsGuru
 
Indlæg: 414
Tilmeldt: 9/11/2007 01:55

Re: mistillidsvotum Hvordan

Indlægaf CrisMat » 11/10/2016 14:17

Hej

Jeg står i den situation at jeg er bestyrelsesmedlem i en andels haveforening og jeg trues til at stoppe som bestyrelsesmedlem næsten dagligt af formanden og enkelte af de andre da jeg ikke erklærer mig enig med alle deres beslutninger.

Nu er det kommet så vidt at jeg i går fik et brev fra formanden hvor jeg inden en uge skal beslutte om jeg går af. Hvis ikke jeg går af har de overvejet og undersøgt deres muligheder for at stille mig et mistillidsvotum.

Jeg er på første år og skal derfor først på afstemning i marts 2018 sammen med formanden og 2 andre.

Mit spørgsmål er :

Formanden har efter hvad han selv skriver rådført sig med foreningens advokat som angiveligt har sagt at de har en sag imod mig. Kan de det ? Advokaten er vel lige så meget mit hjælpeorgan når jeg selv sidder i bestyrelsen ? Hvem kan jeg rådføre mig med ?

Jeg har overvejet at stille et mistillidsvotum til bestyrelsen til marts når der alligevel er generalforsamling for at spare alle de ekstra udgifter ved en ekstra generalforsamling. Formanden skriver at ved et mistillidsvotum over for mig er de beredte til at afholde en ekstra genaralforsamling som så vil blive i december. Kan de det ? Er jeg for sød at jeg hellere vil vente ? Det er jo også mine penge som andelshaver der spildes :-(

Hvad bør være mit næste træk ?
Skal jeg finde en advokat ? Og hvem skal betale denne advokat ? Jeg kan se at i en anden sag hvor bestyrelsen tabte har de sendt advokatregningen til andelshaveren som nægter at betale den. Den regning har de lagt ind under haven til fratrækning ved næste salg !
Indgiver jeg mistillidsvotum over for bestyrelsen har jeg brug for at informere og indkalde samtlige haveejere. Skal jeg trække oplysningerne fra Haveforeningens database ?

Tak og håber på snarlige svar :-)
CrisMat
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 11/10/2016 13:41


Tilbage til Bestyrelsen

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster

cron