Forbedringer og intern venteliste

Om ventelister og penge under bordet.

Forbedringer og intern venteliste

Indlægaf ppedal » 6/11/2013 15:45

Det kan være det er et ligetil spørgsmål, men det står ikke i vedtægterne, så jeg er lidt i tvivl... Men hvad sker der med forbedringer når man rykker internt på ventelisten i en forening?

Vi står lige på nippet til at købe noget, men synes at forbedringerne er for høje (150.000 kr) - ikke i forhold til hvad de er værd, men mere i forhold til at vi skal ud og låne til en stor del af dem.
Så på den ene side vil vi rigtig gerne ind i foreningen - på den anden side er det ikke sjovt med en ekstra gæld på 100.000 kr med høje renter som er for noget vi egentlig ikke har behov for.

Og så tænkte vi på hvad der ville ske hvis vi satte os i den i et par år, skrev os op på den interne liste, og på den måde fandt en lejlighed i samme forening med 'mindre forbedringer'. Kan man så ansøge om at få den, og i så fald får man så forbedringerne 'tilbage' (hvad der nu er afskrevet til den tid) når den så skal sælges (hvilket jeg forstår af vedtægterne skal gøres af sælger 1), og på den måde komme af med sit dyre ekstra-lån?
Håber det giver mening.

Alle lejlighederne i foreningen er i øvrigt 'ens' (i andelspris, leje og størrelse), og bliver som regel solgt til fuld pris. Den eneste variation er prisen på forbedringerne. Det er relativt svært at komme ind i foreningen.
ppedal
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 6/11/2013 15:24

Re: Forbedringer og intern venteliste

Indlægaf molan » 18/02/2015 11:31

Hør bestyrelsen i den pågældende forening om hvordan de forholder sig til det.
molan
SuperGuru
SuperGuru
 
Indlæg: 519
Tilmeldt: 23/08/2011 22:15


Tilbage til Ventelister

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster

cron