Honorar

Om bestyrelsens kompetance, pligter og rettigheder.

Honorar

Indlægaf Hybens » 3/06/2016 16:50

Jeg har været både kasser og admistrator i en og samme person siden 2009, jeg besluttede i 2014 at stoppe med posten som admistrator da jeg syntes det var begyndt at fylde for meget i mit liv. Vi skulle så finde en som kunne varetage det, vi valgte vores revisor men der gik 8 måneder inden han overtog det. Jeg lavede en aftale med en fra bestyrelsen om jeg nok skulle fører regnskab indtil revisor overtog. Jeg førte så regnskabet endtil 30/8.2014.

Da det hele så var blevet afleveret hos revisor, sendte jeg en regning til bestyrelsen om at jeg gerne ville have mit honorar for de 8 måneder som jeg havde lavet regnskab.

Det fik jeg afslag på da de kunne se at mit honorar altid var blevet udbetalt som administrator løn, og jeg var jo ikke længere administrator, men kun kasser. Derfor ville ikke udbetale mig pengene.

Hvad mener i har de ret til det.

På forhånd tak
Manden som de kaldte Gud.
Brugeravatar
Hybens
Elite Entusiast
Elite Entusiast
 
Indlæg: 73
Tilmeldt: 19/12/2003 19:18
Geografisk sted: Midtjylland

Re: Honorar

Indlægaf Sangeren » 5/06/2016 20:58

For mig lyder det som om du bør kontakte en advokat, og for indrammet dit krav iod foreningen.

Det er jo en lidt kompliceret sag, som efter mit gæt, ikke er noget man bare lige kan få et svar på her inde. Det er jo mange aspekter som vi ikke har muligheder for at vurdere, da vi jo ikke kender sagens natur, og hvor meget der er blevet arbejdet, hvordan din rolle reelt har været, eller hvad Jeres aftale egentlig har været. Men principielt skal du jo selvfølgelig have betaling efter "Jeres aftale" for at have udført det arbejde der er blevet aftalt du skal udføre... Men hvad det så er, er der jo nok en advokat der bør kigge på hvis du vil gøre et krav gældende mod foreningen/I ikke selv kan blive enige om en løsning.
Sangeren
Elite Entusiast
Elite Entusiast
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 16/12/2015 12:00


Tilbage til Bestyrelsen

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster