Fejl opdaget i badeværelse efter indsigelsesperioden

Om etablering, salgsværdi, lovlighed og dokumentation.

Fejl opdaget i badeværelse efter indsigelsesperioden

Indlægaf Linevv » 4/01/2017 16:00

Hej,

Jeg vil høre, om der er nogen, der kan hjælpe mig i forhold til reglerne for fejl i en andelslejlighed, som vi desværre først har opdaget 1,5 år efter overtagelsen. Altså efter indsigelsesperioden.

Det drejer sig om vores badeværelse fra 2007, som vi har betalt ca. 50.000 kr for i forbedringer. Da der var kommet revner i en af fugerne, fik vi en murer til at komme og udbedre skaden. Han opdagede her, at badeværelset er meget ringe udført. Afløbet er placeret forkert og der er helt fugtigt under fliserne. Vi fik udskiftet og lappet de værste skader, men hans vurdering var at alle fliserne bør udskiftes, da alt er ødelagt af fugt. Da vi overtog lejligheden lagde vi godt mærke til, at der var blevet lappet med silikonefuge i mellem nogle af fliserne, og at der var en smule skimmelsvamp i gummifugerne. Alt var dog godkendt af vurderingsmand og VVS i forbindelse med overdragelsesaftalen.

Vi står nu overfor en renovering af badeværelset pga. dårligt udført håndværk, som er udført af den tidligere sælger. Er der nogen der ved, om det er os selv der har ansvaret for fejlen nu hvor indsigelsesperioden er overskrevet? Eller er det noget sælger eller andelsforeningen bør hæfte for? Vi ender jo med at betale dobbeltpris for et badeværelse, som ellers er blevet godkendt ved salget?

Håber I kan hjælpe.

Vh line
Linevv
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 4/01/2017 15:48

Tilbage til Forbedringer og løsøre i lejligheden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster

cron